Super oferte

Pescuit de weekend

Rezervati momente de fericire la noi pe balta pentru minim 48h, de Vineri pana Duminica iar plantatul cu vaporasul propriu va fi gratuit. In plus va vom astepta la barul nostru, cu o halba rece de bere, pentru fiecare participant.

Program de loialitate

Deveniti oaspetii nostri loiali si beneficiati de tarife preferentiale pentru cazare si pescuit. La 5 partide efectuate, a 6 a va fi gratuita. In plus intrare devreme si iesire tarziu, atunci cand este posibil si livrare gratuita de la bar la locul de pescuit. Inregistreaza-te in sistem de fiecare data cand ajungi pe balta !

10% discount – Rezervare Nerambursabila

Rezervati din timp si va vom recompensa. Daca ati decis déjà datele cand veti pescui la noi, rezervati acum si puteti beneficia de o reducere de 10%. Oferta este valabia pentru rezervarile facute cu cel putin 30 de zile inainte. Plata este necesara in momentul rezervarii si nu este rambursabila. Oferta este valabila pentru rezervarile de minim 48H in timpul saptamanii sau in weekend. Contacteaza echipa noastra de vanzari inainte de rezervare !

Oferta de grup

Profitati de conditiile noastre pentru grupuri. Rezervati minim 5 spatii de cazare iar al 6 lea va fi gratuit. Oferta valabila atat in cursul saptamanii cat si in weekend. Contacteaza echipa noastra de vanzari inainte de rezervare !

Inchiriaza intreaga locatie

Rezerva toate cele 30-35 de locuri de pescuit si cazare pentru 60 de persoane , la un prêt special: 30% reducere de Duminica pana Joi 10% reducere Vineri – Duminica Contacteaza echipa de vanzari inainte de rezervare !

Rezervari pe termen lung

Organizati-va o iesire in familie sau munca la distanta cu vedere la lac, cu pachetul nostrum LONG STAY. Pescuit si cazare pentru minim 3 nopti la un prêt special cu 10% reducere. Oferta valabila de Luni pana Joi !

Extra sezon :

Rezervati un spatiu de cazare in perioada 1 Noiembrie – 1 Decembrie sau 1 Martie – 1 Aprilie, iar pescuitul C&R este gratuit.

Nu sti de ce te afli aici?

Nu le aveti cu pescuitul dar aveti nevoie de o iesire in natura, in liniste si aer curat,pe malul lacului. Rezervati doar spatiul de cazare, fara taxa de pescuit. Rezervarile se pot face doar cu 24 h inainte, in limita locurilor disponibile. Contacteaza echipa noastra de vanzari inainte de rezervare !

Gift Cards

Vrei sa oferi un cadou special persoanei iubite, sau poate vrei sa faci o surpriza familie, prietenilor,sau partenerilor de afaceri ? Ofera-le celor dragi experente memorabile pe balta noastra cu un card cadou. Contacteaza echipa noastra de vanzari inainte de rezervare !