Balta este amplasta pe camp, aproape de satul Silistea.

Contactati-ne !

Daca vrei sa vorbesti cu noi cauta-ne la 0728809744. Va raspunde Dan, cu informatii despre balta,peste,vreme,regulile casei, bla bla bla, sau scrie-ne un email pe adresa contact@baltavalealiliecilor.ro. Suntem si pe facebook fb.com/baltavalealiliecilor.ro Daca nu raspundem la telefon, sigur te vom suna inapoi !


Cum ne gasiti ?

Balta este amplasta pe camp, aproape de satul Silistea Jud. Teleorman, la o distanta de 70 km de Bucuresti si 100 km de Pitesti. Cu grija pe ultima portiune, se poate ajunge la noi pe orice fel de vreme, cu orice masina.

De pe autostrada A1 se iese la km 50, in dreptul benzinariei OMV pe sensul spre Pitesti sau benzinariei Mol pe sensul spre Bucuresti, se tine drumul prin localitatile Corbii Mari - Gratia - Poeni - Silistea. Din Silistea pe drumul catre Ciuperceni, sunt montate indicatoare. Prima la dreapta pe drumul mai scurt, dar de pamant, practicabil doar pe vreme buna, si urmatoarea la dreapta, pe drumul pietruit, practicabil si pe ploaie, dar cu cateva gropi destul de mari. Noi folosim o masina cu garda la sol normala, fara probleme.